تبلیغات
ایرانیکا - گردو

تجهیزات

آرشیو موضوعی

آخرین پست ها

اخبار خودرو

آرشیو

صفحات جانبی

لیست آخرین رویدادها

کتاب و نشریات

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

نمایشگاه ها | همایش ها | کنفرانس ها | سمینارها

سایت صنعت ایران

گردو

 عنوان : قدمت آن به سالها قبل از میلاد مسیح برمی گردد؟؟!!

 تهیه و تنظیم : پردیس كسرائی

رشد درختان گردو از سالها قبل در تاریخ ثبت شده است.گفته شده كه یكی از قدیمی ترین منابع از،دانه های خوراكی می باشد.پوسته های  درخت گردو در فرانسه پیدا شده است كه تاریخ آن به8000 سال قبل یاهمچنین به دوره ًنئولیتیك (عصر نوسنگی حدود 10 هزار سال پیش) برمی گردد.این تئوری لزوماً با باورهایی كه گردوی نوین اروپایی درایران نشاًت گرفته و وبوسلهً یونانیها به رم معرفی شده است مغایرتی ندارد..رومیها آن رایك غذا متناسب برای خدایان درنظر گرفتند.درختان گردوتوسط رومی ها به بریتانیای بزرگ گسترش یافت  ، از زمانهای خیلی قدیم یعنی 100 ها سال قبل از تولد مسیح.

امروزه گردوها در تعداد زیادی از كشورها رشد كرده اندكه شامل فرانسه، آلمان ،مجارستان ، جمهوری چكسلواكی سوئیس هندوستان چین وآمریكای شمالی(اساساًكالیفرنیا ،ارگن)همچنین نیوزلند.در استرالیا  صنعت در حال رشد گردو نسبتاًدر مرحلهً اولیه گسترش می یابد وتفاخر استرالیا دركیفیت  خودگردواست .بعضی از معروف ترین تنوعات  از گردو ها درختان جاگلانس رجیادر(اروپا)ودرختان جاگلانس رجیا(آمریكای شمالی) هستند.این درختان احتمالاً  از جمله بهترین منابع برای  الوار مبلمان واثاث خانه است. متجاوز از چند دههً گذشته تنوعهای بسیار جدیدی در درختان گردو پا گرفته كه  به علت  وضعیتهای آب و هوایی مناسب وتولید بهتر  و بازدهی زودتر است  بعلاوه گردوها خصوصیت های ویژه ازقبیل  آسانتر شكسته شدن را (هم) كسب می كنند.


درختان گردو می توانند  برای صد ها سال زندگی كنند(گفته شده در فرانسه برخی از درختان بیش از300 سال است) كه وجود دارند.تحت شرایط عادی یك درخت گردوی بالغ ممكن است تا50 سال آماده شود و بهترین (گردو) را بدست آورد.روشهای نوین كشت،  محصولات عالی تری ازدرختان خیلی جوانتر داشته است.چنانكه  كه با تعداد زیادی محصولات دیگر حیطهً كیفییت از عالی تا خیلی ضعیف را شامل  می شود.گردوها بعد ازجمع آوری محصول نیازمند خشك شدن هستندو آنها خیلی خوب در پوسته نگهداری می شوند.گرچه گردوهای تازه طعم بهتری ازدیگر گردوهایی  كه مدت زیادی است نگه داری می شوند دارند.گردوهامی توانند بیش از حد خشك شوند كه این هم طعم ومزه شان را از  بین می برد. ومخصوصاً می تواند از ترشیدگی نیز، از بین برود.بعضی اوقات پوسته های گردو به خاطر اصلاح ظاهر گردو (آجیل) سفید شده اند.این مرحله طعم ومزه را افزایش نمی دهد.

عقیدهً سنتی عرف بر این است كه گردو و روغن گردوبرای سلامتی تان خوب است.یك سالاد سبز باگردو وروغن گردو وآبلیموكه بر روی آن پاشیده شده باقطعه های گردو یك همراه خوب برای یك وعده غذایی است.گردوها از نظر روغن غنی هستند و مدارك خوبی  كه گردو ها به جای دیگر چربیهابه كاهش آنچه كلسترول بد نامیده می شودو نیز در كاهش  خطر بیماری های قلبی یاری می رساند موجود هست.این جای تعجب نیست كه گردوهای تازه شامل ویتامینهای C, B1,B2,B5,B6 و E هستند.اخیراً بیشتر گفته شده روغنهای مغزجات (آجیل)سالمتر از روغنهای گیاهی است.

تجزیهً روغن گردوی فشردهً سرد شده توسط آزمایشگاههای تحلیلی استرالیا، در هر100 گرم  نتایج زیر را داده است.

انرژی                                                                                                      kj 3670كیلو ژول

پروتئین                                                                                                         0.5g

كل چربی                                                                                                     99.09

چربی اشباع نشده                                                                                           66.4g

  چربی تك باندی اشباع نشده                                                                              22.4g

چربی اشباع شده                                                                                             10.2g

كربوهیدرات                                                                                                    0.0g

شكر                                                                                                              0.0g

كلسترول                                                                                                       0.0g                                                                                                      

سدیم                                                                                                           0.0mg

پتاسیم                                                                                                         1.3mg

 

ویتامینها

بتا كاراتن                                                                                                      60ug

آلفا  توكوفرول                                                                                                1.1mg

گاما توكوفرول                                                                                              18.0mg

تجزیه وتحلیل اخیر از این اندازه روغن گردو كل چربی را از100 % نشان می دهد وتقریباً هیچ پروتئینی ندارد حد متوسط چربی اشباع نشده 71.7% میانگین چربی  تك باندی اشباع نشده 19.3%وحد متوسطچربی اشباع شده9.0%. گردوها وروغن گردو می تواند قسمتی از رژیمهای سلامت باشند.

منبع:

http://www.wellwood.com.au/walnuts.htm

تلخیص وترجمه:پردیس كسرائی

سایت های علمی

لینکستان

دانستنیها

اخبار و مقالات علمی

درباره وبلاگ

مقالات فنی و مهندسی
زندگینامه دانشمندان
مطالب آموزشی
مطالب عمومی
داستان های زیبا
مقالات علمی
سخنان بزرگان
سخنان مشاهیر
مدیر وبلاگ : سایت ایرانیکا

لینکدونی

جستجو

نظرسنجی

  • کدام یک از موضوعات وبلاگ بیشتر مورد علاقه شماست؟








----- banner place -------

نویسندگان